Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Tegen een klassieker kan niets op! De Stainless Collection van Myoutdoorkitchen is een Amerikaans geïnspireerde productserie van supermoderne vrijstaande buitenkeukens met een afwerking van hoogwaardig 304 roestvrij staal. Het flexibele modulesysteem stelt u in staat alle modules te combineren op de manier die u wilt. Maak een keuze uit meer dan 15 modules - barbecues, koelkasten, opbergmodules, hoekmodules, pizzaovens, een gootsteenmodule en een Teppanyaki-module - of kies een van onze buitenkeukenpakketten.

De Stainless Collection biedt buitenkeukens die in elke tuinomgeving passen; maak een keuze uit verschillende combinaties van afmetingen en vormen om een buitenkeuken te vinden die het beste bij uw wensen past. U kunt de buitenkeuken eenvoudig plaatsen in een omgeving naar keuze, omdat elke module is voorzien van 4 wielen, waarvan er 2 vergrendeld kunnen worden. U kunt de buitenkeuken eenvoudig plaatsen in een omgeving naar keuze, omdat elke module is voorzien van 4 wielen en verstelbare poten.

Buitenkeukenmodules uit de Stainless Collection zijn roestbestendig en niet magnetisch, wat betekent dat ze ontzettend eenvoudig te onderhouden zijn. Creëer een fantastische, gezellige oase en geniet van eten dat het hele jaar door buiten bereid is met een buitenkeuken van topkwaliteit!

Bekijk alle modules van het Myoutdoorkitchen Stainless Collection
Bekijk alle complete pakketten van het Myoutdoorkitchen Stainless Collection

Je krijgt tot 10 jaar garantie als je kiest voor een Stainless Collection buitenkeuken!
Myoutdoorkitchen staat vol trots stevig achter zijn kwaliteitsbewuste assortiment en streeft ernaar duurzame en betrouwbare producten te bieden. De hoogwaardige buitenkeukens en buitenkeukenproducten uit de Stainless Collection van Myoutdoorkitchen worden geleverd met tot wel 10 jaar garantie op geselecteerde onderdelen*. Lees hier meer


Roestvrij staal - 304 SS

Combineer op elke gewenste manier

15+ modules

Ontdek alle modules van Stainless Collection

Klik op de modules om meer informatie te krijgen over specificaties zoals afmetingen, functionaliteit en andere kenmerken.

Modules in focus

Stainless Collection - Barbecue
Stainless Collection - Barbecue
De barbecue is voor veel mensen het middelpunt en het belangrijkste in hun buitenkeuken. En daarom is het essentieel dat u de keuken kiest die voor u de juiste is! Om uw keuze te vergemakkelijken biedt Myoutdoorkitchen de gasbarbecues van de Stainless Collection met 4 of 6 efficiënte en sterke branders, infraroodwarmte en rotisserie.
Stainless Collection - Teppanyaki
Stainless Collection - Teppanyaki
Onderhoud uw gasten met een indrukwekkende kookvoorstelling. Een teppanyaki-plaat is als grillplaat een must voor wie echt helemaal gaat voor een buitenkeuken! Teppanyaki is een bereidingswijze die afkomstig is uit Japan en die fantastisch werkt bij het wokken, bakken of koken van vlees en groenten.
Stainless Collection - Zijbranders
Stainless Collection - Zijbranders
Profiteer maximaal van uw buitenkeuken met een zijbrander! Een zijbrander biedt geweldige mogelijkheden voor culinaire ervaringen buitenshuis, waarbij u aardappelen of pasta kunt koken, warme sauzen kunt maken en andere lekkere toebehoren kunt bereiden terwijl u aan het barbecueën bent. De Myoutdoorkitchen-zijbranders hebben twee krachtige kookplaten (vermogen 3,2 kW), die uw kookbeleving vervolmaken!

Laat je inspireren door Myoutdoorkitchen Stainless Collection