Skeldervik - Buitenkeukens gemaakt in Zweden

Skeldervik - echt Zweeds handwerk! Met grote precisie en zorg werd de Skeldervik-serie gemaakt. Deze ademt Scandinavische lijnen en hoge kwaliteit. Alle Skeldervik-buitenkeukens hebben aanrechtbladen die gemaakt zijn van slijtvast hooggelegeerd staal en een onderstel met een stijlvolle, matzwarte gepoedercoate afwerking, waarbij elk onderdeel met de hand is gemonteerd. De serie omvat een houtskoolbarbecue, een gasbarbecue, een gootsteenmodule, een opbergmodule en een hoekmodule, plus exclusieve accessoires voor uw buitenkeuken.

Niet alleen is het een prachtstuk in uw tuinomgeving, een Skeldervik vormt met zijn degelijke, tijdloze design en fraaie eikenhouten details een buitenkeuken om jarenlang gedurende vier seizoenen van te genieten.

Bekijk alle buitenkeuken modules van het SkeldervikKrijg tot 10 jaar garantie als je kiest voor een buitenkeuken van Skeldervik!
De buitenkeukens van Skeldervik bieden het beste van wat er in Zweden gemaakt wordt. Om een langdurig gebruik en een lange levensduur te garanderen biedt Skeldervik tot 10 jaar garantie op zijn buitenkeukens*. Lees hier meer


Minimalistisch ontwerp

Gemaakt in Zweden

Hoge kwaliteit staal

Laat u inspireren door Skeldervik