Laat uw buitenkeuken afleveren in Spanje!

Hebt u een zomerhuis in Spanje? Of hebt u misschien net een appartement gekocht met een groot dakterras en u wilt een buitenkeuken aanschaffen? Op Mijnbuitenkeuken.nl vindt u buitenkeukens voor alle gelegenheden. Wij hebben stijlvolle buitenkeukens én moderne zwarte buitenkeukens in diverse uitvoeringen en designs.

Wist u dat wij uw buitenkeuken rechtstreeks kunnen afleveren bij uw vakantiewoning?

Met onze vrijstaande modules kunt u een buitenkeuken plannen en samenstellen die precies op uw buitenruimte is afgestemd. Onder onze vrijstaande modules indt u alles van barbecues, zijbranders, pizzaovens, koelkasten, gootstenen en teppanyaki-platen. U kunt ook kiezen uit onze kant-en-klare buitenkeukenoplossingen met complete buitenkeukenpakketten. Bent u handig of wilt u een buitenkeuken die ter plaatse in elkaar wordt gezet? Dan bieden we bovendien een breed scala aan inbouw buitenkeukens, zodat u uw eigen permanente buitenkeuken voor uw vakantiewoning in Spanje kunt bouwen.


Neem contact met ons op, dan helpen wij u!

Onze klantenservice is per mail bereikbaar via info@mijnbuitenkeuken.nl of rechtstreeks telefonisch via: 070 80 80 330.


Hoe bestel ik een buitenkeuken die in Spanje wordt afgeleverd?

Hebt u belangstelling en wilt u een buitenkeuken kopen voor uw vakantiewoning in Spanje, dan vragen wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, waar onze buitenkeukenexperts u verder kunnen helpen met uw buitenkeukenopdracht.

Hoelang is de levertijd voor buitenkeukens in Spanje?

De levertijd van een buitenkeuken kan variëren en is vooral afhankelijk van het model dat u wilt aanschaffen en of dat uit voorraad leverbaar is. Wij adviseren u om contact op te nemen met ons verkoopteam voor de actuele levertijd of voor informatie of uw product in voorraad is.

Wilt u uw buitenkeuken afgeleverd in een ander land?

Op Mijnbuitenkeuken.nl bieden we ook de levering van onze buitenkeukens en producten naar andere landen aan. Behalve in Spanje kunnen we ook leveren in onder andere Portugal, Frankrijk, Italië, Duitsland en Zweden. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor informatie over de landen waarnaar wij kunnen leveren!