Bescherm uw buitenkeuken met een beschermhoes op maat

Wij hebben ook speciaal ontworpen en op maat gemaakte beschermhoezen, zodat deze de perfecte pasvorm hebben voor uw buitenkeuken. Een weerbestendige beschermhoes houdt uw barbecue of buitenkeuken vrij van regen, vuil en sterk zonlicht. Verlengt de levensduur van de keuken en zorgt dat deze langer als nieuw blijft.

Als u samen met uw buitenkeuken een beschermhoes op maat aanschaft, geven wij een jaar extra garantie op de buitenkeuken* (deze aanbieding geldt alleen als de hoes tegelijkertijd met uw buitenkeuken wordt gekocht en niet als de beschermhoes later wordt aangeschaft). Hebt u hulp nodig, of hebt u vragen over maten en kleuren, neem dan contact op met onze klantendienst, dan helpen wij u.

Bestel uw eigen beschermhoes op maat!

Speciaal ontworpen en op maat gemaakte beschermhoezen, zodat deze de perfecte pasvorm hebben voor uw buitenkeuken. De beschermhoes is gemaakt van PVC-weefsel en aan weerszijden behandeld met een Cleangard-lak, die het materiaal uiterst weerbestendig maakt en uw buitenkeuken beschermt tegen vuil, water en sterk zonlicht. Investeer in een op maat gemaakte beschermhoes van topkwaliteit, die de levensduur van uw buitenkeuken verlengt! Niet vergeten - de beschermhoes mag niet worden blootgesteld aan hoge temperaturen. Laat de barbecue helemaal afkoelen voordat u deze afdekt. Lees hier meer over productspecificaties.Op maat gemaakt voor uw droomkeuken

Hoogkwalitatief product

5 jaar garantie

Kies uit de volgende kleuren:

Kies uit de volgende kleuren:

Prijs voor standaardkleuren zwart, zandkleurig en grijs: € 199 /meter

Voor de speciale kleuren rood, blauw, groen, wit en geel: € 299 /meter

Zo bestelt u:

1. Om zeker te weten dat u de juiste maat bestelt, moet u de exacte breedte van uw buitenkeuken opmeten en deze vermelden in CM.

2. Kies de door u gewenste kleur beschermhoes.

3. Neem contact op met onze klantendienst om uw bestelling af te ronden.

Deze beschermhoezen moeten speciaal worden besteld en ze worden gemaakt
aan de hand van uw persoonlijke wensen. De levertijd is naar verwachting ongeveer 3 weken.