Myoutdoorkitchen Black Collection

Maak de hele buurt jaloers met een exclusieve buitenkeuken uit de bijzonder populaire Black Collection! De Myoutdoorkitchen Black Collection is een unieke serie buitenkeukens met een sophisticated antraciet design.

Deze buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal, dat een uitstekende weerstand tegen corrosie vormt. Dit type staal is evenmin magnetisch, wat ervoor zorgt dat de buitenkeukens geen vuil en deeltjes aantrekken en daardoor gemakkelijk zijn schoon te houden. Alle modules zijn vrijstaand en kunnen precies zo opgesteld worden als u wilt: kies een buitenkeuken met een rechte lijn, in een hoek of u-vormig.

De Black Collection omvat meer dan 15 aantrekkelijke roestvrijstalen modules van fraai antraciet met alle functies die u zich maar kunt wensen, in de vorm van barbecues, koelkasten, opbergmodules, hoekmodules, pizzaovens, een gootsteenmodule en een Teppanyaki-module. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om de buitenkeuken te creëren waarvan u altijd hebt gedroomd!

Bekijk alle producten van de Black Collection

Je krijgt tot 10 jaar garantie als je kiest voor een Black Collection buitenkeuken!
Myoutdoorkitchen staat vol trots stevig achter zijn kwaliteitsbewuste assortiment en streeft ernaar duurzame en betrouwbare producten te bieden. De hoogwaardige buitenkeukens en buitenkeukenproducten uit de Black Collection van Myoutdoorkitchen worden geleverd met tot wel 10 jaar garantie op geselecteerde onderdelen*. Lees hier meer


Uniek antraciet ontwerp

Roestvrij staal - 304 SS

15+ modules

Ontdek alle modules van Black Collection

Klik op de modules om meer informatie te krijgen over specificaties zoals afmetingen, functionaliteit en andere kenmerken.

Modules in focus

Black Collection - Barbecue
Black Collection - Barbecue
De barbecue is voor veel mensen het middelpunt en het belangrijkste in hun buitenkeuken. En daarom is het essentieel dat u de keuken kiest die voor u de juiste is! Om uw keuze te vergemakkelijken biedt de Myoutdoorkitchen Black Collection gasbarbecues met 4 of 6 efficiënte en sterke branders, infraroodwarmte en rotisserie. Geniet het hele jaar door van lekkere barbecuegerechten en fantastische smaken!
Black Collection - Module met aanrecht en bergkastjes
Black Collection - Module met aanrecht en bergkastjes
Deze Myoutdoorkitchen-module met aanrecht en bergkastjes biedt u de mogelijkheid van koud en warm stromend water, wat u in staat stelt om vlees en groenten te spoelen, uw handen te wassen en uw werkplek schoon te houden. Deze gootsteenmodule heeft een praktisch werkblad en onder het aanrecht zitten 2 deurtjes met daarachter kastjes met veel bergruimte, waar u uw barbecuebestek, afvalbak en dergelijke op een handige en fraaie manier kunt opbergen.
Black Collection - Pizzaoven
Black Collection - Pizzaoven
Completeer uw buitenkeuken met een pizzaoven die uw culinaire mogelijkheden gegarandeerd zal vergroten! Trakteer uw gasten telkens weer op een echte smaaksensatie door in slechts een paar minuten pizza's, brood, taarten en zoete nagerechten te bakken. Pizzaovens uit de Myoutdoorkitchen Black Collection zijn gemaakt van slijtvast roestvrij staal 304 SS met een luxe antraciet afwerking en ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan groottes.

Laat je inspireren door Myoutdoorkitchen Black Collection