Myoutdoorkitchen Nordic Line

De Nordic Line is geïnspireerd op de zuivere, minimalistische lijnen van Scandinavisch design. Deze serie bestaat uit buitenkeukens met een roestvrijstalen of antraciet zwarte afwerking en heeft een flexibel modulesysteem, dat u eindeloze mogelijkheden biedt om u buitenkeuken aan te passen aan wat u zelf wilt.

Maak een keuze uit geïntegreerde modulen met de functies waarnaar u op zoek bent en creëer uw volledig eigen geïntegreerde buitenkeuken of plaats deze op basismodules van wisselende grootte, met open schappen of afgesloten bergkastjes.

De moduleserie Nordic Line omvat gasbarbecues (2 of 5 branders), een houtskoolbarbecue, een module met zijbranders, een module met gootsteen, een werkbank met bergruimte, een barmodule en een koelkastmodule. Nordic Line - alles wat u nodig hebt om een buitenkeuken te creëren die zowel sophisticated als flexibel is!

Bekijk alle Nordic Line producten

3 jaar garantie* op buitenkeukens uit de Nordic Line serie
Myoutdoorkitchen staat vol trots stevig achter zijn kwaliteitsbewuste assortiment en streeft ernaar duurzame en betrouwbare producten te bieden. Bij aankoop van een barbecue of buitenkeuken uit de Nordic Line serie van Myoutdoorkitchen krijg je tot 3 jaar garantie op geselecteerde onderdelen*. Lees hier meer!


Minimalistisch Scandinavisch ontwerp

Ingebouwd of vrijstaand

Antraciet of roestvrijstalen afwerking

Ontdek de complete pakketten van Nordic Line

Klik op de pakketten om meer informatie te krijgen over specificaties zoals afmetingen, functionaliteit en andere eigenschappen.

Laat je inspireren door Myoutdoorkitchen Nordic Line